VALET PARKING

Valet Parking in Almere

Wilt u de gasten bij aankomst van van uw evenement in Almere stijlvol ontvangen? Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. Met de Valet parking service van Car Class zorgt dat uw evenement in stijl begint en eindigt!

Een Valet Parking door chauffeurs

Uw gasten rijden naar de entree van het evenement, waarna één van de chauffeurs van Car Class zich over de auto ontfermt. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Na afloop van het evenement kunnen uw gasten hun auto snel ophalen bij het verlaten van uw evenement. De chauffeurs zorgen dat de auto op tijd klaarstaat.

Interesse in valet parking?

Voor iedere valet parking maakt één van onze ervaren coördinatoren in overleg met u een offerte voor de valet parking van uw evenement. Aan de hand van het aantal auto’s, tijdsverloop en afstand tot de parkeerruimte wordt een inschatting gemaakt van het benodigde aantal chauffeurs. Wij hanteren voor deze chauffeursdienst het vaste uurtarief € 20,80 per uur (excl. BTW) van per chauffeur. U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie over valet parking, of om offerte aan te vragen voor een valet parking voor uw evenement in Almere.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN