Privechauffeur

Privechauffeur op afroep in Almere

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? Maak direct efficient gebruik van uw reistijd met een privechauffeur! In de ochtend haalt de chauffeur u op van Almere en brengt u naar uw afspraken. Aan het einde van uw werkdag brengt de chauffeur u weer thuis in uw eigen auto!

Voordelen van een privechauffeur op afroep

 • ✓ De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
 • ✓ Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
 • ✓ De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
 • ✓ Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Almere brengt.
  Privechauffeur

  Kosten van een privechauffeur

  Bij het inhuren van een privechauffeur worden in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening gebracht. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Nog nooit gebruik gemaakt van een prive chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 14,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 19,95 per uur excl. BTW.

  Vandaag nog een privechauffeur in Almere nodig?

  Bel nu 088-CHAUFFEUR om een chauffeur in Almere te boeken. U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN