DIRECTIECHAUFFEUR

Uw eigen directiechauffeur in Almere

Werkt u op aan projecten door heel Nederland en moet u tijdelijk naar een Almere reizen? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Voordelen van een directiechauffeur

 • ✓  U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.
 • ✓ Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en          gecertificeerd.
 • ✓ U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
 • ✓ Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  Directiechauffeur

  Stappenplan aanvraag directiechauffeur

  =

  Stap 1: Inventarisatie en selectie.

  Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken..

  =

  Stap 2: Chaufferen.

  De geselecteerde directiechauffeur gaat voor u rijden. Tijdens een afgesproken proefperiode kunt u aangeven of de door u gekozen chauffeur naar wens is.

  R

  Stap 3: Evaluatie en feedback.

  Samen met uw accountmanager worden de werkzaamheden van uw directiechauffeur geëvalueerd. Ook tussentijds kunt u met behulp van onze Klanten Portal feedback geven op de prestaties van uw chauffeur.

  Direct een directiechauffeur in Almere boeken

  Bij het gebruik van een directiechauffeur wordt een uurtarief van € 31,00 (excl. BTW) gerekend. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit Almere? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor reserveringen of meer informatie over een directiechauffeur in Almere.

  OFFERTE AANVRAGEN